Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 10-Jan-2008 11:28 Email | Share | Bookmark
Salam Maal Hijrah...

Opera kek
yg dah potong
Pulang dari KL singgah sebentar di Pekan, ke teratak unik milik akak zatidhati sekeluarga...tenang sekali tika berada di sana,suasana kampung....yg pasti keaslian rumahmu membuat diriku termimpi2 nak memiliki rumah sebegitu...hehehhe...Akak rindu nak ke rumahmu lagi...Ampun...buat dirimu tak cukup waktu tika itu,tapi apakan daya,masa tak mengizinkan...Ape2 pun,soto n kek cendol keju tu memang best....kek moist coklat tu pon best...adik lelaki kite tu makan separuh katanya sedappppp...mujur tak dihabiskan semua,sempat gak rase sepotong...yg org lain duk kerjakan kek opera dulu...baru nampak kek moist tu...anyway...thanks buat akak sekeluarga...yg bukan sahaja terrer buat kek tp juga manis ngan senyuman



Kek yg ku tempah dari sensei ku...(akak zatidhati)...sesape nak cube try ahh sedap tau,mak kite yg jenis tak mkn kek pon leh cakap sedap...buat pun cam susah je nampaknye...aishah pon memang tak berape sgt mkn kek...kalu mkn ari nih esok dah tak nak...nih leh makan hari2...tahan lame lak tu...tak silap dah semgg masih lagi rase cam yg baru lagi...

Quote:
CoretanKu
kakmOn >> salam 1429H jua buat kakmOn di sana...ermm...baru je lepas mengah,duk ke hulu ke hilir,ikut suami settle ape2 patut...alhamdulillah suami pun dah selamat sampai jepun...aishah balik kemudian ke sana....
citer bab kek opera nih,tak terkate...sedapppppp n lembut...
Ida Natrah >> memang best pun cuba lah,sure nak order lagi, salam maal hijrah juga.thanks singgah sini.
lynnhassan >> yup memang rase bertuah dijamu soto,coz sotonye sodappppp...semua ahh mknn kat sane sedap2 belake...jom kite pakat g semula....
KakLeen >> Waalaikumusalam akak,akak zati tu dah merangkap sensei(cikgu) coz aishah nih buta kayu sikit buat kek nih,kek pon leh jadik keras cam kayu...Alhamdulillah,Allah ketemukan aishah ngan kak zati tu kat alam maya,byk ler ilmu yg dikongsinya...n hari nih lah first time jumpa muka..
mamasya >> salam maal hijrah jua buat mamasya,aishah nak kate berjalan tu tak de lah sgt,tp duk kemas2 rumah utk diberi sewa, baiki ape2 patut...n kerjakan anai2...
Abah Along >> sedap abah,cuba ahh...tu hiasan simple...kalu canggih2 tak sanggup nak potong:P kot..
Ibunya Nadia&Arif >> InsyaAllah ida,akan ku cuba berguru ngan sufi merangkap sensei ku itu...
yaya >> sesaje buat koleksi resepi...n leh kongsi2 ngan sesape yg sudi,bukan terrernye pon baru budak baru belajo dik oiii...internet gakko no komen...tu yg menyebab cik abg kite beria2 nak kuar...takde internet otaknye jem...maklum ah semua benda dah ade dlm internet...thanks sudi lawat kite kat sini...tapi sementara kak aishah duk malaysia nih liat sikit le nak up date...al maklum lerrr....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net