Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-May-2008 05:33 Email | Share | Bookmark
Cup Cake Pandan

nih je yg tinggal...yg lain dah abis di ngap...
Ari nih first time nak buat cup cake lepas pi kelas kak zati ari tu...byk bahan yg perlu dijimatkan,coz byk benda yg makin berkurangan seperti butter n brg yg tak halal kat sini...Tengah2 duk sukat2 bahan teringat ler yg esen vanilla tak sampai lagi...so kite bantai je guna esen pandan....rasenye? takde ahh teruk sangat....

So camni ahh rupenye...warna pon takde pilihan,almaklum ahh barang tak sampai2 lagi...n rupe pon tak berape lawo coz tangan mengeras balik...pulang dari kelas tempoh hari takde kesempatan nak praktis pon...nih dah duk umah sendiri...jauh di sini byk plak bhn yg kurangnya utk ku asah diri...

Jom layan je gambonye....

Quote:
CoretanKU
Ana >> cuppies kemas? betui ker,cam tak caya je...mujur utk mkn n xperiment je...kalu tak naya juga.barang kering, kite pos kapal sbln sblm balik sini...ikutkan dah nak sampai dah.kalu kat pelabuhan kat jepun nih n nak ato sini kejap je.so harap2 cepat2 ler sampai...ponnat den nunggu....[
boxhousestudio >> hehehee...akak semua resepi kek hak milik sensei kite..ampun ekk...kena pinta permisi dulu.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net