Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-May-2008 04:07 Email | Share | Bookmark
Moist Chocolate Cake

nih le jadiknye...
tengokle kelompak bunga tu cam nak jatuh je...
 
Ari nih nak test power buat bunga coklat...mase belajo ngan kak zati ari tu kena tunggu hampir 4 jam nak keraskan coklat tu,tp kat sini jimat 2 jam...sejuk barangkali...kalu ikut sukatan nak kan susu cair tp check stok terlupa plak beli...so tibai je ahh susu segar... hasilnye tak berapa baik le coz coklat tu nak kata tak keras tu keras juga...tp bile nak buat bunga lembek plak le jadiknye...kelompaknye nak jatuh n nak bercantum...takpe...tak cuba tak tau kan...

So nih ler hasilnye...buat sekuntum bunga je dah give up...so tibai je ngan benda alah lain...bior nampak penuh... hahahahaa...xperiment...xperiment..............

Quote:
CoretanKu
Ana >> iye lah kak ana,tu ler tak sabonye punya pasal...tapikan tak try tak tau ler kisahnye kalu guna susu segar,ingat cam dlm kek takde susu cair leh tibai guna susu segar...nasib ler si aqil tu suke makan...
mamasya >> saje je sebenornye amik gambo jauh...taknak kasi nampok kelompaknye yg tak jadik tu...tp atas permintaan mamasya dah try masuk pic yg dekat tp fp nih plak buat perangai...
boxhousestudio >> resepi kek leh tgk kat link kek moist sblm nih.topping tu...kena join kelas sensei kite lah nampaknye....ampunnnn...
the kesum return >> salam akak ct,deko coklat tu lah first time buat lepas balik dr kelas,tak berape nak menjadi sgt...kena byk praktis lagi tu.sensei kite tu merupakan first sensei...n orgnye kak zati lah...berminat join ahh coz sensei tu ngajor lain dr yg lain,pd kite ahh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net