Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Jun-2008 23:59 Email | Share | Bookmark
Kek Sponge Strawberry

 
 
 
Nih kek kite buat setengah adunan asal...kes give up kek tak naik dgn sempurna...so kali nih dah ok. Disebabkan cik abg kite dah terliur tgk STRAWBERRY "MASAM" SHORTCAKE dari FP kak rinn...so pagi td masa g pasar tu jumpe ler strawberry masam...so cuba juga ler xperiment ni...walaupun ade sikit give up nye... Keknye kite bakar bukan dlm loyang biase tp dlm acuan kertas je...deko lak entah ape2 tah...so layan je ler....

Selamat Hari Bapa buat semua papa2,bapa2,ayah2,abuya2,abu2,abi2 n sewaktunya........
termasuklah hubby kite,abahnye MUHAMMAD AQIL MARZUQI.




Opss...di kesempatan waktu nih jugak kite nak ucapkan
Quote:

SeLaMaT ULaNG TaHuN KeLaHiRaN buat sensei kite ZatiDHati...pada 16hb Jun 2008

Kite doakan...Semoga akak dimurahkan rezeki,dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa dalam lindungan ALLAH SWT disamping keluarga tercinta.amin.


Quote:
CoretanKu
cak >> takde ler rajin,tapi ilmu deko kalu tak praktis,sure tangan keras cam kayu...cam kite nih...kelas dah lame abis,baru nak start enjin.
jasmeen >> ohayo n thanks akak...tu kena praktis lagi...kadang elok,kadang tak menjadi sangat...
zira >> tu ler...tak potong lagi tu...tunggu hubby balik dulu...
cikwan >> salam akak,aishah nih pun memang tak de bakat gak,tambah lagi keje2 seni gini,tu yg deko main tibai je...main ikut ape yg terlintas kat kepala time tu...seperkara lagi, dek duk sini n kena wat sendiri,so mase balik mesia br nih amik peluang pi berguru...kebanyakan bhn kering n tahan lama aishah pos dr mesia...
maklanglina >> maklang kalu cuba atas kek sure cun nye...
SayangSuhana >> hehehe...dah abis daaaa....ampun...
zanaz >> thanks akak...masih perlu diperbaiki lagi tu...takoyaki kalu tak Mesia belum pernah mkn lagi...
ida isk >> iye ke...kalu tgk dekat2 sure tak pas...anyway thanks akak,kite byk kene perbaiki lagi tu...
kamalina a.k.a aimi >> thanks akak...
<< jeff >> >> nak kata minat tu takde lah...tp minat baru maybe kot...
kakmOn >> takde plan nak bukak shop...belum berkeyakinan lagi...insyaAllah satu masa nanti kot.
Qistina >> salam kembali...thanks singgah...rajin2 tu singgah le lagi
Hajar >> salam akak...kek tu kalu zoom dekat sure tak lawo....saje tepek juga buat kenangan tangah keras....anyway kek akak pon lawo sesangat tu...coklat lagi lak...
umieaisyah >> sebenarnye tak de idea warna ape...pastu cikabg kite minat hijau jadik ler bakul hijau...tang bunga tu mase g ladang rose ari tu ade ternampak warna nih...nanti nak upload gambo bunga kat http://aqilma.fotopages.com.
MaDiHa >>
RinnChan >> pelan2...kite suke tang menganyam bakul tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net