Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Jun-2008 06:50 Email | Share | Bookmark
Kek Sponge Coklat

ini ler keknye
bunga kena praktis lg
bakul lg...
Kek nih kite siapkan utk kasi kat rumah teman(kak siti n abg sukri n family) yg buat kenduri naik rumah... Sblm nih kek sponge tak berape nak menjadi sgt coz sini angin sejuk sangat,tutup semua pintu n tingkap pon stay ade gak angin masuk...so kek tu dah kuar oven cepat beno mengecut...kali nih alhamdulillah ok ler plak.

Citer pasal warna nih,cadang nak buat warna lain...tapi kekurangan warna dalam stok so itu je ler yg terhasil...sekali tgk jemu juga warna hampir same...Pikir2 balik nape le mase nak pos barang ari tu tak tgk betui2,warna ape yg ade warna ape yg tak de...so layan je ler.

Ampun ye...gambo tak berape clear coz guna hp je,...kamera dah abis bateri...



psss...resepi hakmilik kelas deko zatidhati...ampun ya teman2...

Quote:
CoretanKu
zatidhati >> thanks akak,tang bunga kena banyak baiki lagi...
kamalina a.k.a aimi >> thanks akak aimi,kite nih suke beno tgk bakul,tp dah selalu wat tu so nak try buat cara lain lak tp seksa gak peten nih maybe 1 st time kot...try ahh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net