Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-Jun-2008 14:55 Email | Share | Bookmark
Kek Carrot lagi

 
 
Menu makan malam dah hubby kite nak sediakan so kite pon start ler wat kek carrot nih...dah lame terasa nak mkn,coz buat first time ari tu tak puas makan...

Nih deko sempoi je coz nak buat frosting nye tak berape nak menjadi...gatai nak tambah bahan lain, tu jadiknye...ahaks...xperiment...xperiment....so kite wat 2 biji kek saiz 5".Takde bunga2 yg menarik...

ni saje je taruk name 3 beranak... 3A



utk anakku aqil potongnye...



Quote:
CoretanKu
Jasmeen >> rupe tak lawo ler...tu yg saje kecil2kan
amalhayati >> tu dia kite dah tepek tu..
cikwan >> ahaks...takpe akak buat bile senang...jari2 ku masih keras perlu dilatih...
maklang >> thanks maklang,tp ape2 kite taak puas ati lagi...yg maklang nye ape kurangnye...lawo2 tu nak2 tang deko kek cwn.
maklanglina >> kek tak laku tak pe...jgn masakan tak laku...maklangnye masakan semua best2 tu...
rose >> insyaAllah nanti kite pi melawat...
norz >> salam kembali,thanks kak norz bagi tips tu...nanti2 kite try2 ubah resepi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net