Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Jul-2008 23:57 Email | Share | Bookmark
Roti Tuna Sos Pizza

 
Nih bikinnya malam td.... hubby kite nak lepas tension kot...lepas duk ngadap komputer dia,dia ajak kite wat roti nih....cadang nak guna sosej tp dah abis stok..so kite on je...sesambil tunggu mata ngantuk boleh laaaaa...leh wat sarapan esok....

So hubby kite pun sukat2 ler bhnnye n masuk dalam BM...lepas sejam, siap....so pastu tu duk membentuk dos lah ngan dia....rupe tak berape lawo kesilapan teknik...tp rasenye boleh lah tahan...sos tu habby yg bikin sendiri...so dr membazir bior lelama dlm peti ais tu so bikin roti nih ok gak...nak bikin pizza tak terbikin2 lagi...aduiii...

Nak buat dosnye same je,cuma ubah taruk sos pizza n tuna.So nih ler rupenye.....


Quote:
CoretanKu
Zai KuLiM >> boleh laaaaa...
shima >> ahaks...tu ler kerje hubby ku dikala kebuntuan idea...so layan jer ler...
Ana >> tension leh lepas kat roti tak pe kenyang...cam org jepun nih kalu tension tak bunuh diri,bunuh org...hoohohoohooo.
the kesum return >> yup jimat tenaga n ade menu utk sarapan...tak yah pening2 pikir nak msk ape....roti lain? ahaks...
kak jie jie >> sesambil tunggu mata betui2 mengantuk tu...hubby masakan Itali n roti je dia rajin nak buat yg lain dia pas kat kite...
kak jie jie >> tepung kastard pun tak pernah jumpe kat sini akak.camne tuuu???? semua takde balik mesia baru buat,KIV ler jwbnye...
jasmeen >> bukan hubby tolong kite....kite yg tolong hubby...ahaksss...masakan Itali jer tu...
mamasya >> dah ade BM tu sukat2 taruk je dlm tu...hubby ler yg rajin menyukat...kite bentuk2 jer doh tu...lg lak sejak hubby jdk student balik nih...kul 4-5 pg,lepas subuh baru tido...subuh sini skrg kul 2.30pg...
rani >> hehehee...kite dah kenyang dah...
kamalina a.k.a aimi >> cik hubby yg rajinnye...kite tumpang makan jer...
Hajar >> bukan selalu...kalu selalu naik lemak ler si isteri...pencen masak...
srsfeqah >> itu lah tip utk menyedapkan lagi resepi tu.
zanaz >> pembetulan aishah yg tolong hubby bikin roti tu...cik hubby kite tu kalu bab2 masakan Itali nih serah kat dia ler....sos pon dia bikin sendiri,katenye tak best guna sos segera or tomato.
zira >> sejak duk oversea cengitu ahh jadiknye...memalam ade mood baru bikin...time2 dah boring ngadap komputer or dah tandus idea...
MaDiHa >> biase hubby rajin tolong sukat,buat sos n sediakan topping je...kali nih kes kite dah nak tido dan diajaknya...so sekali ahh join membentuknye....supaya cepat...ahaks...
Linda >> kalu rajin kite tutup kedai ler...ahakss...kite kat nagaoka,niigata ken...linda lak ade kat mane?
Ummi >> uli tangan ade seni tu...BM kite beli kat sini(jepun) jenis Nasional model SD-BM151...so bawak balik mesia nanti kena cari transfomer ahh...harga BM tu lebih kurang rm780.
ah mat gebu >> insyaAllah...thanks...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net