Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Jul-2008 10:38 Email | Share | Bookmark
Pizza Tuna Mozarela

 
Pizza nih hubby kite yg bikin,utk mkn petang...kesnya stok sos dah ade dlm esbox... ape lagi...siap sukat...dah taruk dlm BM sekali check cheese yg urai2 tu taraaaaaaakkk...ahaks...lawak ler plak....so bantai je ngan cheese mozarela tu....nak potong halus2 jenuh...tukang bikinnye tak berape rajin...so itu ler rupe pizzanye...

Sukatan dos nih dapat hasilkan 3 biji pizza tau...n bile BM tu dah bagi isyarat siap tibalah turn kite, canaikan dos pizza...so dek kerana 2 org pon kongsi 1 biji...so 2 biji lagi kite tak canai...bekukan je...free2 leh bikin pizza lain plak...buat stok...



Quote:
CoretanKu
kak gino >> nak try leh call kiteorg,nanti kite bikinkan...
umieaisyah >> tak kisah.... kalu ler umah ku sebelah dapur mu...ku terjah jer...
Hajar >> tu ler pasal,stok cheese kuren ler...
kak jie jie >> memang ummpph ahh penangan cheese.
kak rus >> sodapnye leh pilih topping ape yg berkenan...
shima >> ahaks...BM cakap TQ kuikuikuikuiiii....esok2 dia nak buat kek butter oren plak....wakakaka...
mamasya >> thanks mama...kek tu mula2 memang tak sedap,esok tu bila rase dah sebati ngan coklat tu sedap ler plak...naik bakul angkat sendiri...pizza tu wat sendiri memang syok abis...leh reke2 nak taruk gapo...
srsfeqah >> ade sesetengah org tak boleh kalu takde jenis cheese tu cam mozarela tu nak kasi pizza nih bile potong cam yg kat pizzahut tu...cheese lain tu nak melengkap jer kesedapannye...kot......award tu kite kongsi ape yg kite dapat...thanks sudi gantung kat rumah mu..
Lee Lin >> yer betui...karipap pun ku dah lame tak bikin dek ade BM nih...tgk ahh nak tgk manual cam ne...teringin ler plak nak bikin...
Ana >> jimat mase tu yg penting...lagi plak kite nih selalu je angin M menyinggah..aduiiii...
zira >> mmg senang byk tak sikit...
MamaFaMi >> ya betuiiiiiiii.....mama memang bijak...tapi no tu kat sini tak leh gune ler...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net