Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jul-2008 13:28 Email | Share | Bookmark
Spaghetti Meat Sauce

 
Menu nih kite yg request kat hubby... camnih ler lebih kurang dialog kami...ahaks..

Quote:
kite >> rase jemu lah plak mkn nasi kan..? (bertanya konon2nye)
rase cam nak mkn spaghetti je...
hubby >> nak mkn spaghetti ape? (nada offer nih)
kite >> fresh tomato basil pon boleh...tp basil fresh takde...so yg sempoi2 pon ok
hubby >> abg wat meat sauce je lah...ayam kisar pon ade tu...
kite >> beres...
(ahaks...kes angin M n leh tukar2 angin sesekali makan masakan cik hubby)


So nih ler hasil tangan cik hubby kite....



Quote:
CoretanKu
jasmeen >> pembetulan skrip bile time si isteri mai angin M...ahaks..
srsfeqah >> carik jgn tak carik...
misliha >> salam akak...huhuhuhu...kite dah sampai bumi sakura nak terbang balik ke bumi tanah air kite ni, alamatnye thn2 depan ler sampai...hohohooo byk rugi laaaa...takleh berguru ngan akak nih...insyaAllah pjg umur murah rezeki kite jumpe di next2 kelas ya...
zira >> chef hubby nih masakan itali je leh request...lain kena chef sendiri...
boxhousestudio >> time sakit ke or time angin M ke leh ler tukar chef...
KakLeen >> salam akak...lame juga tak pi blog akak...internet slow sikit....dlm proses nak tukar...
the kesum return >> mane leh lawan ngan yg fresh...
Dayang Santubon >> thanks akak...duk bincang2 ngan hubby gak...kalu kat mesia dah join dah tu...
mamasya >> takleh cuti 1 hari...biasenye cuti 1 time je...sarapan ke...or mkn malam...
MaDiHa >> bukan tak leh akak time dia balik...tp sempat lapo dulu kite yg duk menanti nih...ahaks...so kalu dia dah plan nak masak lepas kerje biasenye dia pesan siapkan bahan dulu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net