Aishah's FotoPage

By: uMMi aQiL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Aug-2008 11:39 Email | Share | Bookmark
Menu Satu Hari...

 
 
 
 
 
2 hari lepas hubby ade beli udon 3 bungkus...aikkkk... Rase cam takde pesan pon...or maybe mau buat sup udon segera,yg biase anak kite, aqil makan...Tp meleset rupanye sangkaan kite... Mau dibikin udon goreng...hehehe...Sodap juga tau,kena lak ade lada jeruk...First time makan sejak duk nippon nih...Sblm nih ade je kat tv or kedai buat...Kite je tak terlintas mau buatnye...ahaks...

Nak bikin udon goreng nih sebenarnye simple je...Cam goreng mee biase,cuma kalu udon tu yg sdn.bhd bikin kena rebus siap2 dulu...So tak yah ler kite tepek resepinya ya...

Opss...Lupa nak xplain UDON tu adik beradik Laksa Gandum.



So untuk anak kite seperti biase,Onigiri...acuannye kite sambar kat kedai 100yen...cute2.



Ada Sup Oat Brokoli...Nih menu semalam terselik...


Dan ni menu lunch n dinner...Resepi leh tgk N3 sblm nih...Cuma tukar bhn mentah n sayur je...

Kari Daging


Sambal Udang Petai



Doumo Arigatougozaimasu,
Aishah
http://shaishah.fotopages.com
http://aqilma.fotopages.com


Quote:
CoretanKu
~ niza et sofia ~ >> nak kata pandai tak de ahh...tp dek tekak nak mkn...kena buat sampai jadik...kalu kat mesia sure dah pi jelajah kedai tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net